Uutiset


tammi 22, 2015

Kiviniemi mestaruus mielessä uuteen kauteen


Kristian Kiviniemi kartanlukijanaan Matti Kangas lähtevät perjantaina alkavaan Rallin SM-sarjaan mestaruus mielessä. Viime kauden SM2-luokan viides tila on vakavissaan tarkoitus muuttaa paremmaksi.

 

- Kyllä mestaruus on tavoite. Olen viime syksystä asti panostanut kilpa-autoiluun enempi. Muutto opiskelupaikalle Seinäjoelle on muuttanut myös asioita, Parkanon Urheiluautoilijoita edustava Kristian Kiviniemi toteaa ennen kauden alkua.

 

Viime kaudella hankittu Evo 10-mallin Mitsubishi Lancer on selvästi tutumpi, kun lähtölippu nousee perjantaina Rovaniemellä.

 

- Meillä on lumelta kokemusta tälle vuodelle noin 90 km testiä. Ollaan ajettu erilaisia teitä ja loppiasena rallisprint kilpailu. Testeissä ollaan muuteltu auton säätöjä ja kokeiltu erilaisia rengasvalintoja, Kristian kertoo.

 

Kiviniemi on tehnyt rajusti töitä yhteistyökumppaneiden etsimisessä. Hän on erittäin tyytyväinen Pirellin rengas sopimukseen.

 

- Renkaat tulee Pirelliltä ja se puoli on kunnossa. Luotto niihin on hyvä. Kiviniemi ja Kangas kisaavat Arctic Lapland Rallyssä numerolla 26.

 

Arctic Lapland Rallyn aikataulu:

- Lähtö perjantaina klo 12.00. Yöutauolle ensimmäinen kilpailija noin 21.30

- Lähtö lauantaina klo 6.00. Maalissa ensimmäinen kilpailija klo 17.30 jälkeen.

- Erikoiskoekilometrejä yhteensä 290.

 

Ralli SM-sarjan sivuilta voi kuunnella reaaliaikaista ralliradiota netin ja kautta, sekä seurata tulospalvelua osoitteessa www.rallism.fi

 

Teksti: Vesa Rauhala

Yhteistyökumppanit