Uutiset


syys 25, 2017

Kiviniemi Citroënilla SM-kauden päätöskilpailuun


 

Kristian Kiviniemi ja Matti Kangas ovat mukana tulevana perjantaina ja lauantaina Lempäälän maisemissa ajettavassa kauden viimeisessä SM-rallissa Citroën DS3 R5-autolla. Eli luokka vaihtuu tutusta SM2-luokasta luokkaan SM1. Auto on sama yksilö, joka on ollut Kiviniemi Motorsportin omistuksessa. Nyt auton kilpailuun toimittaa Balticrallyrent.

 

-Suurin ero autossa, kun se meillä oli, on muutos moottorinohjauksessa. Huippunopeudessa on eroa. Auto oli mennyt vuodessa parempaan suuntaan, Kiviniemi totesi. Hän ajoi viime lauantaina 50 kilometriä testi Mäntyharjulla.

 

-Testistä jäi hyvä mieli. Sain heti hyvän tuntuman autoon, Kiviniemi tuumaa. Kiviniemi ja Kangas starttaavat kilpailuun numerolla 10.

 

-Tavoite on saada ehjä kilpailu kauden päätteeksi. Auton puolesta voimme nyt keskittyä itse ajamiseen ja valmistautua rauhassa. Meille tule

e kilpailuun aika mukavasti VIP-vieraita, joka kannustaa myös varmasti, Kiviniemi ynnää.

RealPark Lake City Rally alkaa perjantaina klo 18. ja ohjelmassa on kolme erikoiskoetta, joista ensimmäinen Lempäälän Ideaparkin läheisyydessä. Kilpailu jatkuu lauantaina klo 9. alkaen. Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Realparkinkatu 4 eli Ideaparkin läheisyydessä.

 

Linkki Mäntyharjun testin in car-videoon: https://youtu.be/bxeofUkuLuQ

Rallin www-sivut: www.lakecityrally.fi

Teksti: Vesa Rauhala

Yhteistyökumppanit