Uutiset


elo 18, 2016

Kiviniemi ja Kangas Mitsubishilla Turun SM-ralliin


Kristian Kiviniemi kartanlukijansa Matti Kankaan kanssa starttaavat perjantaina 19.8. alkavaan Turun SM-ralliin Citroën DS3 R5-auton sijaan tiimin aikaisemmin käytössä olleella Mitsubishi Lancer Evo 10-mallilla.

 

-Ei saatu Citroënin moottorissa olevaa vikaa kuntoon tällä viikolla. En halua riskeeta sen auton kanssa, että olisimme sillä mukana Tampereen kilpailussa, Kiviniemi kertoo. Lähtö Turkuun Mitsubishilla ei ole Kiviniemelle vastenmielistä, sillä talvella Mitsubishi kiisi Kristianin käsissä SM1-luokan EK-pohja-aikoihin. Kiviniemi Motorsportin kausi SM-sarjassa on ollut rikkonainen, joten kahdessa viimeisessä osakilpailussa onkin vain yksi tavoite.

 

-Hyviä erikoiskoeaikoja, eiköhän sijoituskin ole silloin korkealla, Kiviniemi miettii.

Kiviniemi ja Kangas kisaa Turussa numerolla 38.Turun SM-rallissa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta, joilla pituutta on 84 km. Perjantaina kaasutellaan kolme pätkää klo 20.00 alkaen. 

 

Kristianin kesätauko ajamisesta on sujunut eri tapahtumissa Citroën auton kanssa. Mukana menossa oltiin mm. Seinäjoen Vauhtiajoissa (kuva) ja Kankaanpäässä Vauhtifestivaali tapahtumassa. 


Paljon tietoa Turun kilpailusta löytyy SM-sarjan sivuilta: www.rallism.fi


Teksti: Vesa Rauhala

 

Yhteistyökumppanit