Uutiset


heinš 13, 2015

Kiviniemi ja Kangas mukaan Neste Ralliin


Seinäjokelaiset Kristian Kiviniemi ja Matti Kangas osallistuvat 30.7-2.8 ajettavaan Suomen MM-ralliin, Neste Oil Ralliin. Pari ei aja MM-pisteistä, mutta hakevat kokemusta vaativasta kilpailusta.

 

Neste ralli on Kiviniemi Motorsportille erillinen hanke.

 

-Päätavoite on edelleen SM-sarjassa. Ajamme Jyväskylän Mitsubishin Evo 9-mallilla. Teemme parasta aikaa uutta autoa kilpailua varten. Tekemistä vielä riittää, mutta kaikki tulee valmiiksi, Parkanon Urheiluautoilijoita edustava Kiviniemi valaisee.

 

-Koska emme aja MM-pisteistä, joten ainakin ensimmäisen kilpailupäivän lähtöpaikka on monien kaksivetoisten takana. Toivotaan, että se ei ratkaise liian paljon perjantai päivän tuloksia, Kristian miettii. Neste rallissa ajetaan torstaina vain Harjun erikoiskoe ja perjantaina yhdeksän pätkää ilman varsinaista huoltoa.

 

-Perjantaille tulee 157 EK-kilometriä. Mutta on vain kokoomatauko ja renkaiden vaihto mahdollisuus. Siinä onkin  miettimistä, että auto pysyy ehjänä, Kiviniemi toteaa.

 

- Tavoite on maali ja paljon kokemusta tästä kilpailusta, Kiviniemi ja Kangas asettavat tavoitteen tämän vuotiseen Neste ralliin. Nuotitus kilpailuun tapahtuu 28.-29.7.

 

Teksti ja kuvat: Vesa Rauhala

Yhteistyökumppanit